Στο Κάβο Ντόρο έφθασε η τουρκική φρεγάτα «Barbaros»

0
166

Eνώ ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών βρίσκεται στην Τουρκία και οι υπουργοί Άμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες παρακολουθούσαν βίντεο από τον διεμβολισμό του ελληνικού σκάφους από τουρκική ακταιωρό η τουρκική φρεγάτα «Barbaros έφθασε στο ακρωτήριο Καφηρέας. Η τουρκική φρεγάτα βρισκόταν στο Κεντρικό Αιγαίο παρακολουθώντας την άσκηση «Αστραπή» στην οποία συμμετείχαν ελληνικές φρεγάτες.
Με την ολοκλήρωση της ναυτικής άσκησης από το Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο που είχαν αναπτυχθεί οι φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού επέστρεφαν στο ναύσταθμο Σαλαμίνας υπό στενή «εποπτεία από την τουρκική φρεγάτα η οποία παρακολουθούσε τις δραστηριότητες που γίνονταν στο πλαίσιο των ελληνικών ναυτικών γυμνασίων και ακολουθούσε από απόσταση τις ελληνικές φρεγάτες φτάνοντας ακόμα και στο Κάβο Ντόρο.
Μάλιστα σύμφωνα με το militaire.gr ανάμεσα στις ελληνικές φρεγάτες και την βρισκόταν και το αμερικανικό αντιτορπιλικό «USS Ross» που είχε ρότα βορειοανατολική.
Κοντά στην τουρκική φρεγάτα «Barbaros» όλη αυτή την ώρα βρισκόταν η ελληνική φρεγάτα «Θεμιστοκλής». Τελικά η τουρκική φρεγάτα πέρασε ανοιχτά της Κέας, και βρέθηκε νοτιοδυτικά της Μήλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here