«Στο Κόκκινο» – Επιτέλους, βρέθηκε νέος διευθυντής…

0
294

Μετά από μακρά «κυοφορία» στους κόλπους τού Σύριζα βρέθηκε, τελικά, ο νέος διευθυντής για τον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο». Όπως ανακοίνωσε η Left media A.E. καθήκοντα διευθυντή αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Νίκος Σβέρκος.

«Η νέα διεύθυνση θα προχωρήσει στην αναδιαμόρφωση και την ανάπτυξη του ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο. Η διοίκηση της Left media A.E. και το προσωπικό του σταθμού τον καλωσορίζουν και του εύχονται κάθε επιτυχία στο έργο του» αναφέρει η Left media.
Ο Νίκος Σβέρκος μέχρι πρότινος εργαζόταν στην Εφημερίδα των Συντακτών, της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Εργάζεται στον Ρ/Σ «105,5 Στο Κόκκινο» από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, από τον Φεβρουάριο του 2006.
Έχει αρθρογραφήσει σε εφημερίδες του εξωτερικού (L’ Humanite, Le Monde, La Vanguardia κ.ά.) και έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συζητήσεις για την κρίση, την ελληνική και ευρωπαϊκή πολιτική σε ξένα μέσα ενημέρωσης (BBC, Euronews, ARD κ.ά.)».

«Στο Κόκκινο» – Επιτέλους, βρέθηκε νέος διευθυντής…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here