Στο Παρίσι ο Τσίπρας -Βραβεύεται από τον Δικηγορικό Σύλλογο

0
102

Στο Παρίσι θα βρεθεί την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου ο Έλληνας πρωθυπυοργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα βραβευτεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας στηη διάρκεια Συνεδρίου με τον τίτλο «Ο Αγώνας μου για τη Δημοκρατία» και επίτιμο καλεσμένο τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Μάλιστα το σχετικό κάλεσμα στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά:
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας θα συζητήσει με τους Γάλλους δικηγόρους και δικαστές σχετικά με τη μοίρα της δημοκρατίας στην Ευρώπη.
Το 2015, ο κ.Τσίπρας «ξύπνησε» την Ευρωπαϊκή Ένωση θέτοντας κάποια ερωτήματα σχετικά με το μέλον της: οικονομικό ή πολιτικό; Τεχνοκρατικό ή δημοκρατικό;

Είτε συμφωνούμε με τη μέθοδο του Έλληνα Πρωθυπουργού, είτε όχι, τα ερωτήματα που έθεσε βρίσκονται στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης.
Ας εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία να έρθουμε και να μοιραστούμε τον προβληματισμό του Αλέξη Τσίπρα και να τον ρωτήσουμε σχετικά με το όραμά του για το κοινό ευρωπαϊκό μας μέλλον.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Γαλλία, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με επενδυτές, των οποίων οι επιχειρήσεις περιλαμβάνονται στον κατάλογο των εταιρειών του κλάδου CAC 40 του χρηματιστηρίου των Παρισίων, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν θα βρεθεί με τον Γάλλο πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here