Στο «ψυγείο» ο διαιτητής και ο υπεύθυνος VAR του ματς Βόλος-Ολυμπιακός

0
208

Στο «ψυγείο» βάζει η ΕΠΟ και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τον διαιτητή Φωτιά και τον υπεύθυνο VAR (Ευαγγέλου) του ματς Βόλος-Ολυμπιακός, οι οποίοι έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με τις αποφάσεις τους. Πρώτα ακύρωσαν ως οφσάιντ κανονικό γκολ του Σουντανί. Και στη συνέχεια δεν έδωσαν πέναλτι σε ανατροπή του Αλμπάνη. Και όσο και αν υπάρχουν διαφορετικές εκτιμήσεις για τη δεύτερη περίπτωση, για την πρώτη δεν αμφιβάλλει κανείς.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «δυστυχώς, η απόδοση των διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο και την εφαρμογή του συστήματος V.A.R., σε συγκεκριμένους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής, ήταν αναμφίβολα κατώτερη κάθε προσδοκίας. Κατά συνέπεια, η Κ.Ε.Δ. αποφάσισε ότι όλοι οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές, σε αγωνιστικό χώρο και V.A.R., των αγώνων αυτών, θα αποκλειστούν από κάθε μελλοντικό ορισμό και μέχρι οι αναλυτικές αναφορές και αξιολογήσεις των παρατηρητών διαιτησίας να καταθεθούν και να αξιολογηθούν από την Κ.Ε.Δ».

Σε διαθεσιμότητα αναμένεται να τεθεί και το δίδυμο διαιτητή (Σκουλάς) και VAR (Τζήλος) Σκουλάς του αγώνα Λαμία – ΑΕΚ, που επίσης έληξε 0-0.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here