Στο σφυρί βγάζει η Εθνική Τράπεζα 131 ακίνητα

0
109

 

Σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό βγάζει η Εθνική Τράπεζα 131 ακίνητα σε όλη τη χώρα. Πρόκειται για διαμερίσματα, μεζονέτες, καταστήματα ή γραφεία και οικόπεδα τα οποία περιήλθαν στην κατοχή της τράπεζας ως αποτέλεσμα μη ανταπόκρισης των κατόχων τους σε όρους δανειοδοτικών εγγυήσεων.

Ειδικότερα, η τράπεζα βγάζει στο σφυρί 61 διαμερίσματα, 37 μονοκατοικίες, μεζονέτες και ημιτελείς οικοδομές, 11 οικόπεδα, 10 αγροτεμάχια, οχτώ καταστήματα ή γραφεία, τρεις αποθήκες και ένα βιοτεχνίκο κτήριο.

Οι δημοπρασίες θα διενεργηθούν μεταξύ 30 Οκτωβρίου και 8 Νοεμβρίου, ενώ όσοι συμμετέχουν με κλειστή προσφορά θα πρέπει να υποβάλλουν εγγυητική επιστολή με ποσό ίσο με το 10% της τιμής εκκίνησης του κάθε ακινήτου.

Σύμφωνα με τους όρους του πλειστηριασμού, εκτός από την εφάπαξ εξόφληση με την υπογραφή του συμβολαίου, μπορεί να υπάρξει και προθεσμιακός διακανονισμός με την καταβολή μετρητών για το 40% του συνολικού τιμήματος και τμηματική εξόφληση του υπολοίπου μέσα σε έξι χρόνια.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα καταβολής των χρημάτων που φθάνουν το 75% του τιμήματος πώλησης μέσω δανείου, ενώ για επαγγελματικά ακίνητα δίνεται και η δυνατότητα χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing) μέσω της Εθνικής Leasing.

Η προκήρυξη της Εθνικής Τράπεζας και ο κατάλογος των ακινήτων που βγαίνουν σε πλειστηριασμό

Πηγή: in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here