Στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Γεννηματά και Καμίνης

0
75
Åðßóêåøç ôçò ðñïïÝäñïõ ôïõ ÐÁÓÏÊ êáé åðéêåöáëÞò ôçò ÄçìïêñáôéêÞò ÓõìðáñÜôáîçò Öþöçò ÃåííçìáôÜ óôçí ÌÜíäñá ôçí ÔåôÜñôç 20 Äåêåìâñßïõ 2017. (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Τη Μάνδρα επισκέφθηκε η επικεφαλής της ΔΗΣΥ Φώφη Γεννηματά έχοντας στο πλευρό της τον Δήμαρχο Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής Γιώργο Καμίνη.

Επιπλέον την κα Γεννηματά συνόδευαν ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, η πρώην αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Σταυρούλα Δήμου, η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Είμαστε στο πλευρό και των ανθρώπων και του Δήμου με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο που εμείς διαθέτουμε. Είτε είναι υλικό, είτε είναι πολιτικό, μέσα από την πίεση που μπορούμε να ασκήσουμε -από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο- απέναντι στη κυβέρνηση», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Πρέπει να προχωρήσουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα, αλλά πρέπει να παρθούν και ενδιάμεσα μέτρα, έτσι ώστε να μην είναι ανοχύρωτη πόλη η Μάνδρα απέναντι σε μια νέα φυσική καταστροφή, γιατί ο χειμώνας είναι μπροστά»,

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here