Σωματοφύλακας κατηγορεί τη Μαράια Κάρεϊ για σεξουαλική παρενόχληση

0
175

Πρώην σωματοφύλακας της Μαράια Κάρεϊ κατηγορεί την popstar για σεξουαλική παρενόχληση. Όπως κατήγγειλε, ενώ βρίσκονταν σε διακοπές στο Κάμπο Σαν Λούκας του Μεξικό του ζήτησε να έρθει στο δωμάτιό της για να μεταφέρει κάποιες αποσκευές της. Όταν εκείνος ήρθε στο δωμάτιο εκείνη φορούσε διαφανές νεγκλιζέ το οποίο ήταν ανοιχτό μπροστά. Όταν θέλησε να φύγει εκείνη απαίτησε να παραμείνει και να κάνει τη δουλειά που του ζήτησε και στη συνέχεια αυνανίστηκε μπροστά του.

Ωστόσο, οι κατηγορίες της σεξουαλικής παρενόχλησης δεν είναι οι μόνες εναντίον της Κάρεϊ. Η εταιρεία σεκιούριτι της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο Μίκαελ Ανέλο, καταγγέλλει την τραγουδίστρια και για διαφυγόντα κέρδη και απλήρωτα δεδουλευμένα.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος του Ανέλο, η Κάρεϊ φερόταν υποτιμητικά στους άνδρες ασφαλείας, τους αποκαλούσε ναζί και επιθυμούσε μαύρους άνδρες δίπλα της αντί για λευκούς. Τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της εταιρείας τον αποκαλούσε ναζί, μέλος της Κου Κλουξ Κλαν, σκινχεντ, κυρίαρχο και άλλα προσβλητικά επίθετα που τον ταπείνωναν και τον προσέβαλαν.

Η εταιρεία είχε συμβόλαιο με την καλλιτέχνιδα από τον Ιούνιο 2015 έως τον Μάιο 2017 αλλά η σφιχτοχέρα Μαράια δεν πλήρωνε ανεβάζοντας την οφειλή σε 221.329,51 δολάρια ενώ έσπασε το συμβόλαιο που έπρεπε να λήξει το 2019 με αποτέλεσμα η εταιρεία να χάσει 511.000 δολάρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here