Σώστε την Ευρωπαϊκή Ένωση

0
51

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια συσσωρευμένη ομάδα λαών από μεταχειρισμένα υλικά.

Υπάρχουν δεκάδες διαφορετικές κουλτούρες, διαφορετικές ιστορίες,

διαφορετικές επιδιώξεις και διαφορετικά συμφέροντα.

Εάν δε υπάρξει μια σωστή πολιτική, η οποία θα δημιουργήσει μια ενιαία Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ενωμένη Ευρώπη θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη.

Σώστε την Ενωμένη Ευρώπη, λοιπόν, ασκώντας δικαιότερη πολιτική για τους λαούς που υποφέρουν, γιατί είναι άδικο να διαλυθεί μια τέτοια προσπάθεια!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΜη σκοτώνετε την αλληλεγγύη!
Επόμενο άρθροΡέμος & Λάκης κάνουν χιούμορ με σαμπάνιες & βρισιές;
Ο Δημήτρης Μυταράς είναι ένας από του σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες ζωγράφους με διεθνή καταξίωση και καθηγητής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ). Γεννήθηκε στη Χαλκίδα τον Ιούνιο του 1934. Σπούδασε ζωγραφική στη ΑΣΚΤ (1953-1958) έχοντας καθηγητές τον Γιάννη Μόραλη και τον Σπύρο Παπαλουκά. Συνέχισε σπουδές στη σκηνογραφία στην "Ecole Superieure des Arts Decoratifs" καθώς και εσωτερική διακόσμηση στη "Metiers d' Art" στο Παρίσι (1960-1964) με υποτροφία του Ι.Κ.Υ. Το 1975 εκλέχθηκε καθηγητής της ΑΣΚΤ. Έργα του έχουν εκτεθεί στην Αθήνα, σε ατομικές εκθέσεις στις γκαλερί "Ζυγός", "Άστορ", "Μέρλιν", αίθουσα Τέχνης (Θεσσαλονίκη), καθώς επίσης και στη Μπολόνια, Φλωρεντία, Ρώμη, Γένοβα κ.ά.. To Μάρτιο του 2008 εξελέγη τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών. Ο Δημήτρης Μυταράς ομιλεί επίσης γαλλικά και είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών (Πολύγωνο).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here