Συγγενείς του Παπακωνστα​ντίνου τα πρόσωπα που απεκρύβησα​ν

0
37

Συγγενικά πρόσωπα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου περιελάμβανε η πρώτη λίστα Λαγκάρντ, τα οποία με «μαγικό» τρόπο εξαφανίστηκαν από τη λίστα που είχε παραδοθεί στο ΣΔΟΕ και -μέσω Βενιζέλου- κατέληξαν στον Αντώνη Σαμαρά και από εκεί στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων.

Η αυθεντική λίστα Λαγκάρντ, που ήρθε απ’ το Παρίσι, απέδειξε ότι η πρώτη λίστα είχε αλλοιωθεί. Κάποιος είχε σβήσει τα ονόματα των δυο εξαδέλφων του Παπακωνσταντίνου και των συζύγων τους, οι οποίοι φαίνεται να είχαν δυο λογαριασμούς στην Ελβετία, έναν με ένα εκατομμύριο διακόσιες εικοσιπέντε χιλιάδες ευρώ και έναν κλειστό.

Ποιος, άραγε, αλλοίωσε τη λίστα;
Η λογική λέει ότι μόνον ο πρώτος που την παίρνει στα χέρια του μπορεί να το κάνει, διότι είναι και ο μόνος που μπορεί να κρατήσει αυθεντικό αντίγραφο. Αν το επιχειρήσει οποιοσδήποτε στη συνέχεια της αλυσίδας θα βρισκόταν εκτεθειμένος αν ο πρώτος δημοσιοποιούσε το ακριβές αντίγραφο.

Άρα; Όλα δείχνουν ότι η ευθύνη πέφτει στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Έτσι εξηγείται και το απίστευτο που είχε πει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.
Το θυμάστε; «Έδωσα αντίγραφο στις γραμματείς μου αλλά το έχασαν»…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here