Συγκλονίζει η μητέρα της 32χρονης: Μου σκότωσαν το παιδί μου-Ήταν στημένο το έγκλημα

0
145

«Αν είχα μπροστά μου αυτόν που το έκανε, θα τον σκότωνα. Πρώτα, όμως, θα τον ρωτούσα γιατί. Γιατί μου το έκανε αυτό;» λέει με πόνο ψυχής η μητέρα της 32χρονης, Γεωργία Ανδριέλου, που δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Με τα δάκρυα να τρέχουν ασταμάτητα από τα μάτια της, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon είπε ανάμεσα σε λυγμούς:
“Πιστεύω ότι σκότωσαν το παιδί μου. Έχω κι εγώ ευθύνη για αυτό που έγινε. Θα μπορούσα να είμαι μαζί της στο νεκροταφείο”.

Και συνέχισε: “Πιστεύω ότι ο δολοφόνος την παρακολουθούσε, αλλά το παιδί μου δεν είχε καταλάβει κάτι. Οι συνεργάτες της στη δουλειά πρέπει να ήταν οι τελευταίοι που την είδαν ζωντανή”.

Η μητέρατης, αποκάλυψε ότι η Δώρα ανησυχούσε πολύ για την δουλειά της και φοβόταν. «Με τον αδερφό της πήγαινε τελευταία στη δουλειά της»: “Μου είπε ότι ήθελε να φύγει από τον έλεγχο. “Με έχει κουράσει, με έχει φοβίσει, έχω δύσκολες υποθέσεις δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα. Αν κάνω ένα λάθος θα το πληρώσω εγώ και θα πάω φυλακή”, μου έλεγε.

Το βίντεο από το newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here