Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Τηλεφώνημα για πέντε βόμβες στο CNN

0
36

Στην εκκένωση των γραφείων του CNN στη Νέα Υόρκη προχώρησαν οι Αρχές έπειτα από τηλεφώνημα αγνώστου ότι πέντε βόμβες είχαν τοποθετηθεί στο κτήριο του Time Warner Center.

Το τηλεοπτικό δίκτυο διέκοψε το πρόγραμμά του και όλοι οι εργαζόμενοι εκκένωσαν τον χώρο προκειμένου να γίνει ενδελεχής έλεγχος. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη στην περιοχή ενώ μία ώρα αργότερα η αστυνομία διαβεβαίωσε ότι όλα είναι εντάξει και πως δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο, σύμφωνα και με ανακοίνωση του CNN.

Η Επίσης η κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών είχε αποκλειστεί από την αστυνομία, καθώς ομάδες πυροτεχνουργών έκαναν ελέγχους στο κτιριακό συγκρότημα.

Το τηλεφώνημα για τις βόμβες έγινε γύρω στις 10 το βράδυ και το δίκτυο ειδήσεων άλλαξε για λίγο το πρόγραμμά του ενώ μονάδες πυροτεχνουργών ήταν σε αναμονή για την περίπτωση εντοπισμού εκρηκτικών μηχανισμών.

Σημειώνεται ότι το γραφείο του δικτύου στο Time Warner Center εκκενώθηκε τον Οκτώβριο μετά τον εντοπισμό ενός πακέτου που περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό και είχε ως παραλήπτη τον πρώην διευθυντή της CIA Τζον Μπρέναν, συνεργάτη του δικτύου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here