Συνάντηση Μανιάτη-Θεοχαρόπουλου: Θέλουμε ηγεσία παρούσα στη Βουλή, πλήρους απασχόλησης

0
40

Τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο, συνάντησε σήμερα, στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς, ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου προοδευτικού Κινήματος, Γιάννης Μανιάτης.
Αμέσως μετά την συνάντηση ο Γιάννης Μανιάτης δήλωσε ότι αντάλλαξαν απόψεις για την ενότητα της κεντροαριστεράς και την ανάκαμψη της Σοσιαλδημοκρατίας.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η πατρίδα και η παράταξη χρειάζονται ένα νέο Κίνημα που να υπερβαίνει τα σημερινά κόμματα. Ένα νέο Κίνημα, πολύ μεγαλύτερο και πιο δυνατό από το άθροισμα των σημερινών σχηματισμών. Ενα νέο Κίνημα ανάμεσα στον αγοραίο νεοφιλελευθερισμό και τον εθνολαϊκιστικό κρατισμό του Αλέξη Τσίπρα».

Σημείωσε επιπλέον ότι «οι νέες εποχές, οι νέες προκλήσεις απαιτούν νέες ηγεσίες. Ηγεσίες με γνώση, εμπειρία κι ένσημα στην κοινωνία και την αγορά. Όχι πολιτικούς προϊόντα κομματικού σωλήνα με κομματικά σισίτια. Οι νέες εποχές απαιτούν ηγεσίες που έχουν πρόταση, που έχουν βούληση και μπορούν να απεγκλωβίσουν την παράταξη από το 7%, να την ξανακάνουν πρωταγωνιστή στην κοινωνία. Οι σημερινές κομματικές ηγεσίες ό,τι είχαν να προσφέρουν, το προσέφεραν».

Καταλήγοντας τόνισε ότι. «Θέλουμε ηγεσία παρούσα στη Βουλή, πλήρους απασχόλησης, όχι μερικής. Οι πολίτες απαιτούν αξιόπιστες, εφικτές λύσεις υπέρ της κοινωνίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here