Συνελήφθη ξανά ο Στέφανος Χιός

0
352

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας που κινήθηκε εναντίον του από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίο, ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, με αφορμή πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» την Τετάρτη με τίτλο «Στα 8 μέτρα σαν τον Μπελογιάννη».

Ο εντοπισμός και σύλληψη του Στέφανου Χίου έγιναν, σύμφωνα με πληροφορίες, έξω απ’ τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό», επί της οδού Δοϊράνης, στην Καλλιθέα. Ο δημοσιογράφος έχει οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ζαγοραίος διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, με εντολή να διαπιστωθεί άμεσα αν έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, όπως αυτό της «προσβολής Προέδρου της Δημοκρατίας», «παρακίνησης σε τέλεση κακουργημάτων» κ.ά. και την τήρηση της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος των υπευθύνων της εφημερίδας.

Σε ανάρτηση της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας γίνεται λόγος για «νέο “ιερό” κυνηγητό του προϊσταμένου της Εισαγγελίας, Ηλία Ζαγοραίο, κατά της εφημερίδας» και καλούν όλους τους Έλληνες πατριώτες σε συγκέντρωση συμπαράστασης στις 12 το μεσημέρι στο κτήριο 16 στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here