Σύζυγος Θέμου: Δεν άφησε κληρονομιά ακίνητα και λεφτά…

1
1166

H Βασιλική Παναγιωτοπούλου, σύζυγος του Θέμου Αναστασιάδη, και η αδελφή του Νταϊάνα Αναστασιάδη διαψεύδουν ότι ο εκλιπών εκδότης της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ τους άφησε κληρονομιά με ακίνητα στην Αθήνα και την Ελβετία, καθώς και καταπιστεύματα με μετρητά.

Η πληροφορία δημοσιεύτηκε πριν από λίγα 24ωρα και χρησιμοποιήθηκε από τον Παύλο Πολάκη, στη σημερινή ομιλία του στη Βουλή.

«Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας. Δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για σπίτια που αφήνει ο Θέμος Αναστασιάδης στην οικογένειά του στην Αθήνα, και την Ελβετία καθώς και για την ύπαρξη μετρητών και καταπιστευμάτων, είναι όλα αναληθή και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα», αναφέρει η σύζυγος του Θέμου Αναστασιάδη και μητέρα των τριών παιδιών του.

Ο κ. Πολάκης, στην ομιλία του, στράφηκε κατά της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αναφερόμενος στην επίμαχη συνομιλία του με τον Γιάννη Στουρνάρα. «Του είπα «κανονικά θα έπρεπε να σε ηχογραφώ κι εγώ. Καλά κάνεις και ελέγχεις τα δάνειά μου αλλά θα έπρεπε να ελέγξεις και τα δάνεια του Πρώτου Θέματος και του Κήρυκα Χανίων, για τα οποία δεν έχεις κάνει ερώτημα ποτέ». Αναφερόμενος δε στον Θέμο Αναστασιάδη, ο κ. Πολάκης είπε ότι το δικαστήριο τον έκρινε άπορο και «τώρα που βγήκε η διαθήκη «να και τα ακίνητα στην Ελβετία, να και τα ακίνητα στη Ζυρίχη» και 200 ευρώ τον μήνα δεν μπορούσε να δώσει».

Η δληλωση της αδελφής του Θέμου Αναστασιάδη:

«Περιθωριακά έντυπα μερικών εκατοντάδων φύλλων «στην προκειμένη ένα ονόματι «SPIRTO» -καμία σχέση με την καλλιτεχνική ιστοσελίδα-, που δεν έχω ξανακούσει) γράφουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι χωρίς την παραμικρή συνέπεια, επειδή πολύ απλά κανένας δεν τους παίρνει στα σοβαρά, για να τους ασκήσει αγωγή η μήνυση. Στη συνέχεια μεγάλα sites αναπαράγουν τα fake news, χωρίς καμία διασταύρωση!!! Και στο καπάκι πάσης φύσεως σκατόψυχοι -τα δημοσιεύματα και οι αναρτήσεις των οποίων επικροτούνται από «σεσημασμένους» πρώην κυβερνητικούς αξιωματούχους- βρίσκουν για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να ξεράσουν τον οχετό τους… Όσο, όμως, περισσότερο δηλητήριο χύνουν, τόσο πια αβίαστα βγαίνει και το συμπέρασμα: Ακόμα και εκεί που είναι τους πονάει, διότι στη ζωή δεν μπόρεσαν να τον νικήσουν»…

Σ

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΚΟΙΤΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΠΡΟΣΓΗΩΘΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΑ…………ΟΙ ΝΤΑΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ……….ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ….. ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΓΑΡΙ ΠΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here