Τα «5 Στοιχεία» της Άννας Μπουρμά – 2 τελευταίες παραστάσεις

1
95

Τα «5 Στοιχεία» της Άννας Μπουρμά κλείνουν 2 χρόνια και τα γιορτάζουν στο Θέατρο Αλκμήνη με 2 επετειακές παραστάσεις Τετάρτες 25/4 και 2/5. Την πρωτοποριακή μουσικό-θεματική παράσταση εμπνεύστηκε η ίδια και ανέβηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο 2016 στην Αθήνα. Από τότε έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 30 παραστάσεις και συνεχίζουν να γίνονται ανά την Ελλάδα.

Ο θεατής έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια μυσταγωγική, ψυχαναλυτική και παράλληλα τελετουργική παράσταση, γεμάτη μουσική, ερμηνείες, εικόνες, χορό και μοναδικές αφηγήσεις. Μας ταξιδεύει στον κόσμο των στοιχείων της φύσης: φωτιά, νερό, αέρα, Γή και Αιθέρα.

Η Άννα Μπουρμά τραγουδάει, παίζει κλασσικό πιάνο, νταούλι και έχει σκηνοθετήσει, χορογραφήσει και φωτίσει την παράσταση. .

Μουσικές, στίχους και κείμενα που υπογράφει ο συνθέτης, στιχουργός και κειμενογράφος Τάκης Μπουρμάς εισάγουν τους θεατές στον κόσμο των στοιχείων.

Θέατρο Αλκμήνη. Αλκμήνης 8 -12 Γκάζι

ΤΕΤΑΡΤΕΣ 25/4 και 2/5

Ώρα έναρξης: 21:00
Διάρκεια παράστασης : 100′ (χωρίς διάλειμμα)
Γενική είσοδος : 10€

Τα «5 Στοιχεία» της Άννας Μπουρμά – 2 τελευταίες παραστάσεις

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μοναδική παράσταση !!!!!! Την έχω δει 12 φορές και πάω για 13η, αυτό που σου προσφέρει η Άννα Μπουρμά δεν περιγράφετε με λόγια είναι άγιο πράγμα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here