Ταράξτε με στα πρόστιμα, μπας και δεν πάρω αθώους στο λαιμό μου

0
43

Μιλούσα στο κινητό ενώ οδηγούσα. Με σταμάτησε η τροχαία. Αφαίρεση διπλώματος, μου είπαν, και πρόστιμο.

Άρχισα τα νεοελληναράδικα «είμαι γιατρός, μιλούσα στο κινητό για ένα περιστατικό, δεν ντρέπεστε να μου στερήσετε το αυτοκίνητο, πώς θα πάω στην δουλειά μου κτλ κτλ».
«Ντράπηκαν» και τη σκαπούλαρα. Έκτοτε ξαναμιλάω στο κινητό ενώ οδηγάω. Γι αυτό, κύριοι, ταράξτε με στα πρόστιμα, σκίστε με στη νομιμότητα, μη μ΄αφήνετε να ανασάνω, μπας και τσούξει πολύ και δεν πάρω αύριο μεθαύριο στο λαιμό μου κανέναν αθώο άνθρωπο…..

Για να τελειώνει το παραμύθι του κάγκουρα, που πάντα βρίσκει τρόπο να την σκαπουλάρει….

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΡωσικά αεροσκάφη βομβάρδισαν συμμαχικές δυνάμεις των ΗΠΑ
Επόμενο άρθροΣτα δικαστήρια η εταιρεία των ελαστικών της φονικής Porsche
Γεννήθηκε το 1978 στην Κοζάνη. Εκτοτε Σέρρες, Πτολεμαίδα και ξανα πάλι Κοζάνη για να κλείσει ο κύκλος μιας περιπλάνησης που απλά έπρεπε να γίνει. Ακολουθούν νέα ταξίδια. Πτυχίο Ιατρικής Ιωαννίνων, φανταρικό, ειδικότητα νεφρολογίας, μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας και σπουδές στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ. Ο ορισμός της διχασμένης προσωπικότητας δηλαδή. Ειδικευόμενος νεφρολόγος το πρωί και Πολιτικός Επιστήμονας το υπόλοιπο της μέρας. Αν τον ρωτήσετε δε- όχι ότι σας νοιάζει αλλά να, είναι και αυτή η αβροφροσύνη που επιβάλλει ενιότε τέτοιου είδους ευγένειες- ποια προσωπικότητα προτιμά μην περιμένετε να πάρετε ξεκάθαρη απάντηση. Αναλόγως την περίσταση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here