Ταϋλάνδη: Διασώθηκε και όγδοο παιδί από το σπήλαιο- Μένουν άλλα 4

0
278

Άλλα 4 παιδιά απεγκλώβισαν σήμερα οι ειδικοί δύτες από το σπήλαιο τής Ταϊλάνδης και η επιχείρηση θα συνεχιστεί και αύριο με στόχο να βγουν και τα τελευταία 4 μαζί τμε τον προπονητή τους.

Το έβδομο και το όγδοο παιδί, απεγκλωβίστηκαν το μεσημέρι από το σπήλαιο της Ταϊλάνδης. Νωρίτερα οι διασώστες, είχαν απεγκλωβίσει άλλα δύο παιδιά.

Η τοπική τηλεόραση αναφέρει ότι το πέμπτο παιδί βγήκε από το σπάλαιο στις 4:23, ενώ έδειξε ένα ασθενοφόρο να φεύγει από το σημείο.

Χθες, τέσσερα παιδιά διασώθηκαν από την πλημμυρισμένη σπηλιά στην Ταϊλάνδη όπου εγκλωβίστηκαν πριν από 16 ημέρες. Τα αγόρια ηλικίας 11-16 και ο 25χρονος προπονητής χάθηκαν ενώ εξερευνούσαν τη σπηλιά, ωστόσο πλημμύρισε λόγω σφοδρών βροχοπτώσεων και εγκλωβίστηκαν μέσα.

Τα τέσσερα παιδιά που διασώθηκαν οδηγήθηκαν σε νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας τους. Δύο δύτες συνοδεύουν το κάθε παιδί που διασώζουν μέσα από επικίνδυνα στενά υποβρύχια περάσματα. Η επόμενη άση της επιχείρησης ενδέχεται να έχει ξεκινήσει αφού τα σωστικά συνεργεία επανεφοδιαστούν με οξυγόνο. Σύμφωνα με τους αρμοδίους, μπορεί να χρειαστούν από 2-4 ημέρες για να ολοκληρώσουν την αποστολή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here