Τελεσίγραφο Γιαννακόπουλου στη Θύρα 13: Δεν συνδιοικούμε…

0
140

Ξεκάθαρο μήνυμα στέλνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στους οργανωμένους οπαδούς της «Θύρας 13», να απομονώσουν όσους βλάπτουν την ομάδα και να σταματήσουν να φαντασιώνονται ότι συνδιοικούν μαζί του. Αφορμή της δημόσιας παρέμβασής του στάθηκαν τα πανό που κρέμασαν στο ΟΑΚΑ, με τα οποία προσπαθούν να μετακυλίσουν στον ίδιο τις ευθύνες που έχουν κάποιοι χουλιγκάνοι. Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναικός υποχρεώθηκε να δώσει κεκλεισμένων των θυρών τον κρίσιμο αγώνα με τη Φενέρ, λόγω της απαράδεκτης στάσης τους στο ματς με τον Ολυμπιακό.

«Ενώ οποιοδήποτε- μετά τα πρόστιμα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ-, τις χιλιάδες διαμαρτυρίες υγιών φιλάθλων και τη ζημιά στην εικόνα της ομάδας- θα περίμενε γενναία ανάληψη ευθύνης και κάθαρση στο πλαίσιο των οργανωμένων οπαδών ή έστω ένα συγνώμη, αντ’ αυτού βλέπουμε πανό και προσπάθειες μετακύλισης ευθύνης σε εμένα», τονίζει ο διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων».

«Πρέπει, επιτέλους, να καταλάβετε τις ευθύνες του καθενός: εσείς να αγαπάτε και να μην βλάπτετε την ομάδα μας, όπως κάνατε από τη δεκαετία του ’60, και εγώ να προσπαθώ να κρατάω τον Παναθηναικόψηλά, συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειάς μου, που εδώ και 40νχρόνια έχει προσφέρει εκτός από αγάπη και εκατοντάδες εκατομύρια ευρώ. Έχουμε την ίδια αφετηρία, κύριοι, αλλά όχι την ίδια θέση. Δεν συνδιοικείτε τον Παναθηναικό, δεν συναποφασίζετε, δεν συνεπενδύετε.

Όλα μπορώ να τα δεχτώ, αλλά την αλαζονεία που επιδεικνύετε σαν να δημιουργήσατε εσείς τον Παναθηναικό και την συμπεριφορά σας σαν να είστε κάτι πάνω από τον σύλλογο, όχι. Ιαχυρίζεσθε ότι η ευθύνη δεν είναι συνολική και ότι κάποιοι ελάχιστοι έχουν προκαλέσει όλα τα παραπάνω. Τι σας εμποδίζει να το αποδείξετε εμπράκτως; Γιατί δεν απομονώνετε ό,τι μας βλάπτει; Μήπως το ότι δεν βάζετε τον Παναθηναικό πάνω από το εγώ σας; 

Κάνω μια τελευταία προσπάθεια, ώστε να συνεχίσουμε μαζί τους αγώνες μας σε ένα τόσο δύσκολο περιβάλλον για έναν καλύτερο Παναθηναικό. Η ίδια η ιστορία έχει δείξει ότι μόνο όταν είμαστε ενωμένοι, τα αποτελέσματα έρχονται και η ιστορία γυρίζει. Ξέρετε ποιοι δημιουργούν τα προβλήματα -τελειώστε τους.

Θα μπορούσα να ακολουθήσω άλλους δρόμους για να τελειώσει αυτή η ιστορία, αλλά δεν με χαρακτηρίζουν. Είστε οι μόνοι που μπορείτε και ΟΦΕΙΛΕΤΕ να τελειώσετε το πρόβλημά σας. Ένα πρόβλημα που έχει και θα έχρι μεγελύτερη επίπτωση σε όλο τον Παναθηναικό. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και η υπομονή έχει προ πολλού εξαντληθεί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here