Τέρενς Κουΐκ: Διαφωνώ με την άδεια στον Κουφοντίνα

0
53

«Βεβαίως και διαφωνώ, όπως ήδη δήλωσε ο πρόεδρός μας, Πάνος Καμμένος, με την 48ωρη έξοδο του Κουφοντίνα, με τις 11 ισόβιες καταδίκες και τα 25 χρόνια κάθειρξη» δήλωσε το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουΐκ, στην εφημερίδα «Δημοκρατία».

«Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, έλεγε ο αείμνηστος Παύλος, που δολοφονήθηκε πισώπλατα από τις σφαίρες Κουφοντίνα, μόνος έξω από ένα ασανσέρ, στις 26 Σεπτεμβρίου 1989, πριν τις 8 το πρωί, πληρώνοντας την δίψα του για εθνική συμφιλίωση και συνεννόηση» τόνισε ο κ. Κουίκ και πρόσθεσε:

«Το μόνο που δεν μπορούσε να προβλέψει, ότι το αδιέξοδο θα είχε από χθες τέτοια “έξοδο”. Και μάλιστα με τέτοια άπλετη δημοσιογραφική και τηλεοπτική κάλυψη, όπως έβλεπα και διαβάζω, χθες και σήμερα».

Ο Τέρενς Κουΐκ έδειξε ως υπεύθυνους προηγούμενες κυβερνήσεις:

«Έξοδος με βάση νόμους και διατάξεις, που κόμματα και πολιτικοί έφτιαξαν στο παρελθόν. Αυτοί που σήμερα διαμαρτύρονται. Πουθενά δεν φρόντισαν -αν ήθελαν- να υπάρχει εξαίρεση άδειας για τρομοκράτες. Από τις προϋποθέσεις για τις άδειες την εποχή Μαγκάκη, μέχρι τους μετέπειτα 2776/99 και 4274/14.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here