Θέμης Αλαφούζος: Είναι ψέμα ότι πουλάω την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

0
427

Ο Θέμης Αλαφούζος διαψεύδει με απόλυτο τρόπο ότι συζητά την πώληση τής εφημερίδας Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, όπως αναφέρουν κάποιες ιστοσελίδες τις τελευταίες μέρες.

«Καμία συζήτηση δεν έχει γίνει για την πώληση της εφημερίδας, την οποία η ιδιοκτησία της υποστηρίζει σθεναρά, ούτε βεβαίως η εφημερίδα έχει πωληθεί σε οποιονδήποτε τρίτο», αναφέρεται σε ανακοίνωση. Και τονίζεται ότι θα υπάρξει προσφυγή στη Δικαιοσύνη αν συνεχιστεί η συζήτηση αυτή.

Τα δημοσιεύματα υποστήριζαν όχι μόνο ότι ο ιδιοκτήτης τής εφημερίδας σκέφτεται το ενδεχόμενο να την πουλήσει, αλλά και ότι έχουν ήδη γίνει συζητήσεις με την εφοπλιστική οικογένεια Λασκαρίδη.

Η ανακοίνωση:

Επειδή τις τελευταίες ημέρες διασπείρεται από κάποιες ιστοσελίδες και έντυπα μια φημολογία ότι δήθεν υπάρχουν συζητήσεις για την πώληση της εφημερίδας Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ή ότι πουλήθηκε, διευκρινίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι τα σενάρια αυτά είναι αναληθή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καμία συζήτηση δεν έχει γίνει για την πώληση της εφημερίδας, την οποία η ιδιοκτησία της υποστηρίζει σθεναρά, ούτε βεβαίως η εφημερίδα έχει πωληθεί σε οποιονδήποτε τρίτο. Κάθε περαιτέρω συζήτηση επί του ανυπόστατου θέματος δεν θα είναι καλοπροαίρετη και θα την αντιμετωπίσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο.

Θέμης Αλαφούζος: Είναι ψέμα ότι πουλάω την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here