Θεοδωράκης υπέρ Μπουτάρη: Τα λόγια του παραποιήθηκαν

0
62

Στο πλευρό του Γιάννη Μπουτάρη στέκεται ο Σταύρος Θεοδωράκης, υποστηρίζοντας ότι παραποιήθηκε η δήλωσή του για μετονομασία του αεροδρομίου Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, και σημειώνοντας ότι κάποιοι ασχολούνται με τις δηλώσεις του δημάρχου την ώρα που οι Τούρκοι στήνουν παγίδες στο Αιγαίο και την Κύπρο.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αναφέρει:

«Κάποιοι συνεχίζουν να ασχολούνται με τις δηλώσεις Μπουτάρη -παραποιώντας τις κιόλας- ενώ στην άκρη του Αιγαίου και της Κύπρου οι Τούρκοι στήνουν παγίδες. Σαν τους στρουθοκάμηλους που αρνούνται να δουν τους πραγματικούς κινδύνους».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπουτάρης είχε δηλώσει ότι πολλοί τουρίστες που φτάνουν στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης μπερδεύονται βλέποντας το όνομα «Μακεδονία», πιστεύοντας ότι προσγειώθηκαν στα Σκόπια. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι θα μπορούσε να μετονομαστεί σε «Νίκος Γκάλης».

Μετά τις δηλώσεις αυτές ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος να αναφέρει ότι οι δημοσιογράφοι τον πέτυχαν στον ύπνο και μπερδεύτηκε. Συνεπώς, όσα είπε δεν απέδιδαν όσα πιστεύει.

Θεοδωράκης υπέρ Μπουτάρη: Τα λόγια του παραποιήθηκαν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here