Τηλεδιάσκεψη Χρυσοχοϊδη: Το νέο επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛΑΣ

0
59

Ευρεία τηλεδιάσκεψη υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τους αστυνομικούς διευθυντές πραγματοποιήθηκε χθες προκειμένου να συζητηθεί το νέο σχέδιο αστυνόμευσης στη μετά κορονοϊού εποχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το οποίο μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Tv, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ζήτησε να συναντηθεί με προϊσταμένους νευραλγικών υπηρεσιών της ΕΛΑΣ, αφού όπως είπε υπάρχουν φόβοι για αύξηση της εγκληματικότητας μόλις θα ξεκινήσουν να χαλαρώνουν τα αυστηρά μέτρα. Ειδικότερα, στην Ελληνική Αστυνομία εξετάζουν τα σενάρια επανεμφάνισης ομάδων οργανωμένου εγκλήματος, ανασύνταξης «ομάδων Εξαρχείων» – ακτιβιστικές ενέργειες.

Το νέο επιχειρησιακό σχέδιο που αρχίζουν να εξετάζουν ήδη στην Κατεχάκη προβλέπει το πώς θα αντιμετωπιστεί η μαφία των αντισηπτικών και του φαρμακευτικού υλικού.

Επίσης, έχει προβλεφθεί αύξηση των περιπολιών και έντονη παρουσία των αστυνομικών στο δρόμο μέρα και νύχτα, μετάθεση αστυνομικών από τα επιτελεία σε επιχειρησιακές θέσεις, προστασία σε σπίτια και σε καταστήματα και αναδίπλωση δυνάμεων σε δυτική Αττική και στο κέντρο της Αθήνας, αφορούν οι νέες εντολές της ηγεσίας της αστυνομίας.

Το θέμα όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ανοικτού καναλιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here