Τι τρέχει με τη Σακίρα; Γιατί ακύρωσε τις συναυλίες της;

0
86

Στην ακύρωση των πρώτων συναυλιών της πολυαναμενόμενης ευρωπαϊκής της περιοδείας προχώρησε η σούπερ σταρ Σακίρα προκαλώντας ανησυχία στους θαυμαστές της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας Live Nation, αναγκάστηκε να ακυρώσει τις τέσσερις πρώτες συναυλίες της περιοδείας της, κατόπιν εντολής του γιατρού της λόγω προβλήματος στις φωνητικές χορδές της.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Με λύπη ανακοινώνουμε την ακύρωση των συναυλιών της περιοδείας El Dorado World Tour, που ήταν προγραμματισμένες για τις 10 και 11 Νοεμβρίου στο Παρίσι, τις 12 Νοεμβρίου στην Αμβέρσα και τις 14 Νοεμβρίου στο Άμστερνταμ, έπειτα από εντολή του γιατρού της, διότι η τραγουδίστρια βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης των φωνητικών της χορδών. Η Σακίρα είναι πραγματικά λυπημένη που δεν θα δει τους θαυμαστές της και αναγνωρίζει τη στήριξη που της έχουν προσφέρει στη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Ανυπομονεί να επιστρέψει στην σκηνή το συντομότερο δυνατό και κάνει ό,τι μπορεί για να καταφέρει να αναρρώσει τις επόμενες ημέρες».

Η εταιρεία επισημαίνει ότι οι συναυλίες αυτές, όπως και εκείνη που ακυρώθηκε στην Κολωνία με την οποία θα άνοιγε η παγκόσμια περιοδεία της, πρόκειται να πραγματοποιηθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Για τον λόγο αυτό όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια να τα κρατήσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here