Τις μέρες των εορτών πάμε θέατρο! Κερδίστε προσκλήσεις

5
200

Τι καλύτερο από αυτές τις εορταστικές μέρες να παρακολουθήσουμε μια θεατρική παράσταση. Το aixmi.gr σας εξασφάλισε προσκλήσεις για πολύ ωραίες παραστάσεις. Εσείς δεν έχετε παρά να μπείτε στην ανάρτησή μας και να δηλώσετε στα σχόλια τη μέρα και την παράσταση που προτιμάτε ώστε να θεωρηθεί ως συμμετοχή στην κλήρωση που θα γίνει.
Μπορείτε να κερδίσετε:

  1. από 3διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Η Μέση διάρκεια ζωής των πλυντηρίων» στο θέατρο Προβα για τις ημερομηνίες 3,4,5,10,11 & 12 Ιανουαρίου.

«Η Μέση διάρκεια ζωής των πλυντηρίων»

  1. Μια αντισυμβατική κωμωδία της Ελίζε Βιλκ στο Θέατρο ΠΡΟΒΑ
  1. Η «Μέση Διάρκεια ζωής των πλυντηρίων» είναι η ιστορία μιας τριμελούς οικογένειας που ζει στην επαρχία. Με το κλείσιμο ενός μεγάλου εργοστασίου της πόλης τους, λόγω οικονομικής κρίσης, δημιουργήθηκε ένα μεγάλο ποσοστό ανεργίας. Μεταξύ των ανέργων που παρέμειναν στην πόλη και δεν μετανάστευσαν στο εξωτερικό, είναι και αυτή η οικογένεια. Ο πατέρας ο Τζίκο είναι άνεργος δύο χρόνια και βρίσκει τον τελευταίο μήνα μια ευκαιριακή δουλειά, ράβει μάτια σε λούτρινα αρκουδάκια στο σπίτι του κρυφά από την γυναίκα του. Με τα λεφτά που βγάζει θα πάει στην συναυλία της Μαντόνα γιατί είναι ερωτοχτυπημένος μαζί της.

  Διαβάστε λεπτομέρειες για την παράσταση

 1. https://www.aixmi.gr/index.php/neos-diagvnismos-h-mesh-diarkeia-zvhs-tvn-plynthrivn/

   

 2. 2. από 2διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Τζένη και Μαρξ» στο θέατρο Olvio για τις ημερομηνίες 4,5,11&12 Ιανουαρίου.

  “ΤΖΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΡΞ”
  στο Θέατρο OLVIO
  Προπώληση viva.gr: από 8€ στο Viva.gr
  https://www.viva.gr/tickets/theatre/theatro-olvio/tzeni-kai-marx/

  Βασισμένο στην πλούσια επιστολογραφία της Τζένης Μαρξ με το σύντροφό της και επαναστάτη φιλόσοφο Καρλ Μαρξ, είναι το καινούργιο έργο της Σοφίας Αδαμίδου, με τίτλο «Τζένη και Μαρξ», που θ’ ανέβει στις 16 Νοεμβρίου, στο θέατρο OLVIO.

  Η Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη οδηγεί σκηνοθετικά την ηθοποιό Μαρία Κανελλοπούλου, υπό τη συνοδεία της πρωτότυπης μουσικής του Σταμάτη Κραουνάκη.

  Διαβάστε λεπτομέρειες για την παράσταση

  https://www.aixmi.gr/index.php/tzenh-kai-marj-sto-ueatro-olvio/

Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη διαγωνισμοί για τις παραστάσεις:

«Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» στο «Αργώ»

https://www.aixmi.gr/index.php/kerdiste-prosklhseis-to-mystiko-ths-kontessas-balerainas/

και 

«Υπόγειο» στο θέατρο OLVIO

https://www.aixmi.gr/index.php/ypogeio-apo-to-sababto-16-martioy-sto/

5 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here