Το Certificate in Advanced Social Media της Know Crunch σε κάνει να ξεχωρίζεις

0
222

Η Know Crunch παρουσιάζει το πληρέστερο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για Advanced Social Media. Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου certificate στην Αθήνα, διάρκειας 54 ωρών, η ομάδα της Know Crunch ξεκινάει εκ νέου τις εκπαιδεύσεις στην Αθήνα. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 25 Οκτωβρίου στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Deree – The American College of Greece με εισηγητές 8 έμπειρους επαγγελματίες και στελέχη της αγοράς.

Γιατί πρέπει να παρακολουθήσει κάποιος το Certificate in Advanced Social Media της Know Crunch;
Το Certificate in Advanced Social Media Management αποτελεί την πληρέστερη επαγγελματική εκπαίδευση στον τομέα των social media ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές και τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς. Έχει σκοπό να εκπαιδεύσει freelancers, στελέχη και επαγγελματίες με σκοπό να διαχειρίζονται σωστά τα social media του brand τους αλλά και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους ώστε να μπορούν να σταθούν στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας που αναζητά εναγωνίως τα καλύτερα καταρτισμένα στελέχη.

Σε τι διαφέρει το Certificate in Advanced Social Media της Know Crunch από τον ανταγωνισμό;
Το Certificate in Advanced Social Media της Know Crunch είναι το μοναδικό πρόγραμμα που καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων ενός σύγχρονου επαγγελματία ή στελέχους επιχείρησης, παρέχοντας τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την χρήση των social media σε advanced επίπεδο.
Το σχεδιασμό του εκπαιδευτικού προγράμματος, με έμφαση στην καινοτομία και τις σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης, επιμελήθηκε ο Αποστόλης Αϊβαλής, σύμβουλος επιχειρηματικής στρατηγικής, Managing Partner της aival και πρωτοπόρος σε θέματα Digital & Social Media Marketing.
Η ύλη του συγκεκριμένου courseανανεώνεται καθημερινά ακολουθώντας τις συνεχείς μεταβολές της τεχνολογίας και των Social Media καναλιών.
Οι θεματικές ενότητες του προγράμματος είναι:
• Social Media Accounts
• Social Media Posts
• Social Media Tools
• Social Media Advertising
• Social Media Management
• Social Media Services
H τιμή παρακολούθησης για τις έγκαιρες εγγραφές είναι 600 €. Για τους άνεργους, φοιτητές, το alumni της KnowCrunch και ομάδες άνω των 2 ατόμων: 700€. Η κανονική τιμή του course είναι: 800€.

Κάντε εγκαίρως εγγραφή στο Certificate in Advanced Social Media Management πριν εξαντληθούν οι θέσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here