Το Epsilon TV ζητεί συγγνώμη από τη Nielsen

0
454

Με δήλωση επανόρθωσης προς την εταιρεία Nielsen η διοίκηση του EpsilonTv απολογείται στην εταιρεία των Σπύρου Ζαβιτσάνου και Βασιλικής Γρηγοριάδου για την επίθεση που είχε εξαπολύσει ο τηλεοπτικός σταθμός εναντίον της, τον Απρίλιο 2017, εποχή ελέγχου του «E» από τον Φ. Βρυώνη.

Σύμφωνα με την επανορθωτική δήλωση, «στις δηλώσεις αυτές, προβήκαμε σε σειρά ισχυρισμών, όσον αφορά τόσο στις έρευνες μέτρησης θεαματικότητας που διεξάγει η εταιρεία Nielsen για λογαριασμό των πελατών της όσο και στα προαναφερθέντα πρόσωπα των διευθυνόντων συμβούλων αυτής, οι οποίοι ισχυρισμοί δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα και εξαιτίας τους επλήγη η υπόληψη της εταιρείας Nielsen και η προσωπικότητα των εκπροσώπων της.

Δεδομένου ότι πλέον το κανάλι τελεί υπό νέα διοίκηση, δηλώνουμε ρητά και διαβεβαιώνουμε τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και τους θιγέντες ότι εφεξής ο σταθμός μας θα συμμορφώνεται αυστηρά με όλους τους κανόνες που διέπουν τη δημοσιογραφική έρευνα και δεοντολογία, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια ατυχή περιστατικά. Η εταιρεία Nielsen, ο κ. Ζαβιτσάνος και η κ. Γρηγοριάδου προκειμένου να παραιτηθούν από τις προσωπικές τους αξιώσεις για τη λήψη αποζημίωσης, ζήτησαν αντ’ αυτής να καταθέσουμε εκ μέρους τους στο Σωματείο ”Οι Φίλοι της Μέριμνας” το συνολικό ποσό των 20.000 ευρ
ώ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here