Το μήνυμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: Όπου κοιτάς εκεί πας…

0
122

Το δικό της μήνυμα στέλνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με πολλούς αποδέκτες. Ποζάρει στο instagram από το κάστρο του Μονόλιθου στη Ρόδο και αναπολεί τη στιγμή πριν από 10 χρόνια όταν είχε ξαναβρεθεί στο ίδιο σημείο όπου κουβαλούσε πολλές σκέψεις και όνειρα:

«Σύμφωνα με ένα πανάρχαιο δόγμα τα πάντα στον κόσμο έχουν μια διπλή γέννηση!
Πρώτα γεννιούνται στο μυαλό μας και ύστερα σε αυτό που αποκαλούμε “εξωτερική πραγματικότητα” !
Σε αυτό το σημείο βρέθηκα τυχαία 10 χρόνια πριν όταν ήμουν περίπου 20 ετών και σταμάτησα να βγάλω μια φωτογραφία..κουβαλώντας πολλές σκέψεις και όνειρα..
Μετά από τόσα χρόνια πέρασα σήμερα και έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα..πέρασαν τόσες σκέψεις από το μυαλό μου με την πιο σημαντική να κυριαρχεί: ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ!
Όπου κοιτάς..εκεί πας!» γράφει η παρουσιάστρια.

 

Σύμφωνα με ένα πανάρχαιο δόγμα τα πάντα στον κόσμο έχουν μια διπλή γέννηση! Πρώτα γεννιούνται στο μυαλό μας και ύστερα σε αυτό που αποκαλούμε “εξωτερική πραγματικότητα” ! Σε αυτό το σημείο βρέθηκα τυχαία 10 χρόνια πριν όταν ήμουν περίπου 20 ετών και σταμάτησα να βγάλω μια φωτογραφία..κουβαλώντας πολλές σκέψεις και όνειρα.. Μετά από τόσα χρόνια πέρασα σήμερα και έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα..πέρασαν τόσες σκέψεις από το μυαλό μου με την πιο σημαντική να κυριαρχεί: ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ! Όπου κοιτάς..εκεί πας! #ΚατιΔικαΜου #PhilosopherOfRhodes #🤦🏼‍♀️

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here