Το τελευταίο «αντίο» στον Δημήτρη Αλειφερόπουλο

0
326

Με δάκρυα στα μάτια οι δικοί του άνθρωποι, φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς είπαν το «αντίο» στον Δημήτρη Αλειφερόπουλο ο οποίος έφυγε από τη ζωή προχθές. Κλίμα βαθιάς συγκίνησης στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, όπου τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία.

Εκεί βρισκόντουσαν όλοι του οι φίλοι, οι κονοβουλευτικοί συντάκτες που από προχθές έχουν βάλει μια λευκή ανθοδέσμη με ένα κεράκι και την φωτογραφία του στο γραφείο του στη Βουλή.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης και ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας.

Στεφάνια έστειλαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, η ΕΣΗΕΑ, η Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ant1, εργαζόμενοι από τον Real fm, ο Όμιλος Δημοκρατικός Τύπος και πολλοί άλλοι.

Όλοι μίλησαν για το ήθος του αλλά ανέφεραν και το ότι παρ΄όλο που έφυγε πρόωρα, «πήρε μαζί του τον σεβασμό, την αγάπη και την εκτίμηση όλων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here