Το ΒΗΜΑ επιμένει για συνάντηση Ρουσόπουλου-Βαξεβάνη, παρά τη διάψευση

0
231

 

Συνέχεια στα δημοσιεύματα για γεύμα του Θόδωρου Ρουσόπουλου και του Βαγγέλη Αντώναρου με τον Κώστα Βαξεβάνη και τον δικηγόρο Γιάννη Μαντζουράνη, δίνει η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, στη στήλη «βηματοδότης».

Παρά την κατηγορηματική διάψευση Ρουσόπουλου, ο οποίος συνέστησε στον πληροφοριοδότη να επισκεφθεί δωρεάν τον οφθελμίατρο εξάδελφό του Γιώργο Ρουσόπουλο για να εξεταστεί, επανέρχεται σήμερα και υποστηρίζει ότι «μπορεί όντως να μη συνέφαγαν στην ταβέρνα ΄Κουκουβάγια΄, αλλά υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που τους είδαν να κάθονται σε κοινό τραπέζι και να συνομιλούν». Μάλιστα, κάνει λόγο για «υπεραντίδραση» που, όπως λέει, φανερώνει ότι η συνάντηση δεν ήταν και τόσο αθώα.

Το δημοσίευμα του «Βηματοδότη»:

«Μεγάλη ταραχή προκάλεσε το σημείωμα της στήλης για την παράταιρη συνάντηση στην «Κουκουβάγια» των Θ. ΡουσόπουλουΕυ. Αντώναρου, Κ. Βαξεβάνη και Ι. Μαντζουράνη. Αναστατώθηκαν πολλοί και τα σχόλια ήταν ποικίλα. Ορισμένοι μάλιστα έσπευσαν να μας διαψεύσουν. Οπως ο γνωστός συνάδελφος κ. Ρουσόπουλος. Σε επιστολή που απέστειλε στη διεύθυνση της εφημερίδας αναφέρει: «Παρακαλώ, ενημερώστε τους αναγνώστες σας πως δημοσίευμα του «Βηματοδότη», σύμφωνα με το οποίο συνέτρωγα σε εστιατόριο με τους κ.κ. Μαντζουράνη και Βαξεβάνη, δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια».

Ο κ. Ρουσόπουλος δηλώνει ότι δεν συνέφαγαν. Και για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, μετέδωσε αλλού ότι βρέθηκαν μεν στην «Κουκουβάγια» αλλά σε διαφορετικά τραπέζια και ότι αντάλλαξαν απλώς έναν χαριτωμένο χαιρετισμό μεταξύ τους. Μπορεί όντως να μη συνέφαγαν, αλλά υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που τους είδαν να κάθονται σε κοινό τραπέζι και να συνομιλούν. Δεν είναι προς θάνατον, ούτε απαγορεύονται τέτοιες συναντήσεις. Ωστόσο η υπεραντίδραση φανερώνει ότι η συνάντηση δεν ήταν και τόσο αθώα».

Ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Documento Κώστας Βαξεβάνης διέψευσε και αυτός τα περί γεύματος, με σχόλιό του στο twitter:

“Έτρωγα λέει με τον Ρουσόπουλο και τον Αντώναρο. Σε λίγο δεν θα μπορούμε να χαιρετίσουμε άνθρωπο στη ΝΔ, θα παθαίνει έμφραγμα ο Κυριάκος”.

Ο Eυάγγελος Αντώναρος έγραψε στο facebook:

«Οσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι το καλό φαγητό μ΄αρέσει. Κι όσοι δεν με ξέρουν το…βλέπουν! Τίποτε περίεργο συνεπώς στο ότι πριν δυο τρείς μέρες έτρωγα με τον φίλο μου (απο τη δημοσιογραφία και κατόπιν από την πολιτική) Θεόδωρο Ρουσόπουλο κι έναν άλλο κοινό μας φίλο στο πολύ καλό εστιατόριο. Περίεργο ( αν όχι κωμικό! ) είναι ότι ο «Βηματοδότης» μας «ένωσε» με άλλη παρέα που καθόταν δυο τρία τραπέζια πιο πέρα κι απαρτιζόταν από δύο γνωστούς δικηγόρους κι έναν δημοσιογράφο. Κάποιοι – λίγοι πιστεύω – στην ελληνική δημοσιοιγραφία έχουν ροπή στη συνωμοσιολογία και στους πιπεράτους επιθετικούς χαρακτηρισμούς. Ειδικά όταν δεν έχουν πραγματικές ειδήσεις. Χαλαρώστε παιδιά!» 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here