Τραγουδιστής και δημοσιογράφος με χίλια πρόσωπα -Δραπέτης φυλακών

0
292

Τι και αν ήταν δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού από το 2002; Τι και αν είχε καταδικαστεί με φυλάκιση για απάτη κατά εξακολούθηση; Ο 45χρονος  με τα αρχικά Κ.Γ εμφανιζόταν επί 17 χρόνια ως τραγουδιστής, έκανε εμφανίσεις στην τηλεόραση, έλεγε παντού ότι είναι γιος της άλλοτε Μις Υφήλιος Κορίνας Τσοπέη και ζούσε σαν…άρχοντας.

Όταν του έκαναν έλεγχο οι αστυνομικοί δήλωσε άλλο όνομα από εκείνο που έγραφε η ταυτότητά του, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί για εξακρίβωση στοιχείων στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Εκεί διεπίστωσαν τα πραγματικά του στοιχεία.

Ο 45χρονος είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη, σε ηλικία 28 ετών. Τότε, ισχυριζόταν ότι είναι γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠαΣοΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων. Έτσι, είχε καταφέρει να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά. Όμως, έγινε αντιληπτός, συνελήφθη και καταδικάστηκε στο δικαστήριο. Πήρε άδεια από τις φυλακές της Αλικαρνασσού το 2002 και έκτοτε εξαφανίστηκε. Όχι, όμως, και από τα ΜΜΕ. Έκανε καριέρα ως δημοσιογράφος, παίρνοντας συνεντεύξεις από ηθοποιούς και τραγουδιστές. Στο μικρόφωνό του μίλησαν κατά καιρούς ο Μέμος Μπεγνής, η Ρέα Τουτουνζή, ο Φώτης Σπύρου, η Ίνα Λαζοπούλου κι άλλοι. Ήθελε να γίνει τραγουδιστής, ηχογράφησε δύο τραγούδια, τα έκανε και βίντεο κλιπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here