Τρίκαλα: Άνοιξε ο Μύλος των Ξωτικών, την Κυριακή η επίσημη έναρξη

0
61

 

Άνοιξε την Παρασκευή τις πύλες του στο κοινό, ο 5ος Μύλος των Ξωτικών, με τις πολλές δράσεις, δραστηριότητες και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, που θα τον επιλέξουν για να περάσουν τις φετινές γιορτές.

Την Κυριακή, στις 18:30 το απόγευμα πραγματοποιείται η Επίσημη Τελετή Έναρξης. Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου θα κηρύξει την έναρξη του καινούριου Μύλου των Ξωτικών 2015 – 2016. Στη συνέχεια, οι Otherview θα μας συναρπάσουν με μια εμφάνιση στον παραμυθένιο χώρο μας. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Τρικαλινός ηθοποιός και συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας.
Το κεντρικό κτήριο με τη μεγάλη κατακόκκινη κορδέλα, και μέσα σε ένα σκηνικό παραμυθιού, γεμάτο από απίθανες γεύσεις μπισκότων, σοκολάτας και λαχταριστών εδεσμάτων, οι «αλευροποντικούληδες» φουρναραίοι παρουσιάζουν για πρώτη φορά τη μυστική συνταγή τους σε όλα τα παιδιά.

Με απλά συστατικά… με αυτά που «κλέβουν» κρυφά κάθε βράδυ από τα Ξωτικά του Μύλου, παρασκευάζουν ζωντανά μπροστά στα μάτια όλων… τη μοναδική «αλευροπλαστελίνη»! Δεν την κατασκευάζουν, όμως, για τον εαυτό τους… την προσφέρουν και την μοιράζουν γρήγορα-γρήγορα σε όλα τα παιδιά και εκείνα με τη σειρά τους ανακαλύπτουν όλα τα μυστικά του εργαστηρίου. Σχεδιάζουν μαζί με τους υπόλοιπους αλευροποντικούληδες φουρναραίους τα πιο πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα στολίδια!

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν τελειώνουν εδώ… καθ’ ότι τα Ξωτικά έχουν τον δικό τους χώρο στο μικρό πατάρι του Μύλου. Με τις συμβουλές της «σταρένιας νεράιδας» έχουν ετοιμάσει τις δικές τους λιχουδιές για τους χιλιάδες επισκέπτες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here