Τρόμος στον αέρα για πτήση των Μαλαισιανών Αερογραμμών

0
113

Πανικός στον αέρα για τους επιβάτες αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών το οποίο πραγματοποιούσε την πτήση MH122 Σίδνεϊ – Κουάλα Λουμπούρ όταν εκτιμάται ότι τέθηκε εκτός λειτουργίας η μία από τις μηχανές του Airbus A330-300.

Το αεροσκάφος είχε μόλις απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Σίδνεϊ και τέσσερις ώρες αργότερα, ενώ πετούσε ακόμα στον εναέριο χώρο της Αυστραλίας, παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα.
Ο Chin Kanani η σύζυγος οτου οποίου επέβαινε στο αεροσκάφος ανέφε ότι εκείνη τρομοκρατήθηκε όταν άκουσε έναν έντονο θόρυβο. Όπως του είπε άκουσε έντονους ήχους από τη δεξιά πλευρά του αεροσκάφους και τότε ξεκίνησαν όλα»
Ήταν κόλαση αυτό το ταξίδι και μας είπαν να είμαστε σε ετοιμότητα για αναγκαστική προσγείωση.

Το πλήρωμα του αεροπλάνου κάλεσε τους επιβάτες να επιστρέψουν στις θέσεις τους και να βάλουν ζώνες ασφαλείας, μισή ώρα αργότερα όμως ανακοίνωσε ότι όλα «ήταν υπό έλεγχο».

Άλλος επιβάτης ο 17χρονος Mohamad Nogheib, ανέφερε στο ABC ήμασταν ακόμα πάνω από την Αυστραλία λίγο πριν αρχίσουμε να πετάμε πάνω από θάλασσα όταν ξαφνικά το αεροπλάνο αναποδογύρισε.Η μηχανή άρχισε να κάνει έναν παράξενο θόρυβο.Δεν θα σας πω ψέματα φοβήθηκα για τη ζωή μου. Ο πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση με μια μηχανή, η άλλη είχε καταστραφεί ολοκληρωτικά.

Η εταιρεία ανέφερε πως λόγω τεχνικής βλάβης η πτήση αναγκάστικε να κάνει μια μικρή παράκαμψη και πως πανω από όλα είναι η ασφάλεια των επιβατώνενώ θα προβεί σε ανακοινώσεις μόλις έχει στη διάθεσή της περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια του συμβάντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here