Τροχαίο στον Κηφισό: Οδηγός έριξε κολώνα της ΔΕΗ Δύο τραυματίες

0
26

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Κηφισού, και συγκεκριμένα στο ύψος του Αιγάλεω, το πρωί της Τετάρτης, 9/12. Ένα τζιπ, κατευθυνόμενο στο ρεύμα προς Πειραιά, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Στο σημείο έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων από αυτοκίνητα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας είναι ο οδηγός που επέβαινε στο τζιπ και ο άλλος επέβαινε σε μοτοσικλέτα που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα της λεωφόρου, και προσέκρουσε στην κολώνα ηλεκτροφωτισμού. Ο τελευταίος εκσφενδονίστηκε σε μεγάλη απόσταση, ωστόσο δεν φαίνεται να κινδυνεύει, καθώς φορούσε κράνος που τον προφύλαξε από κάποιον μοιραίο τραυματισμό.

Στο σημείο έχουν σπεύσει οι δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ παρατηρείται μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Καραμπόλα 4 αυτοκινήτων και μποτιλιάρισμα στη λεωφόρο Αθηνών
Έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση προέκυψε και στην περιοχή γύρω από τη Λεωφόρο Αθηνών, έπειτα από σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων νωρίτερα, το ίδιο πρωί. Συγκεκριμένα, σημειώθηκε καραμπόλα ένα χιλιόμετρο, περίπου, μετά το Δαφνί, στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Τροχαία, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός κατά την σύγκρουση, ενώ απομακρύνθηκαν τα εμπλεκόμενα οχήματα από το οδόστρωμα.

Οδηγίες από την ΕΛ.ΑΣ. σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος
Αν συμβεί ένα οδικό τροχαίο ατύχημα ο οδηγός που εμπλέκεται σε αυτό θα πρέπει:

Να σταματήσει αμέσως στον τόπο του ατυχήματος, χωρίς όμως να δημιουργήσει πρόσθετους κινδύνους στην κυκλοφορία.
Να λάβει μέτρα κυκλοφοριακής ασφάλειας και να πάρετε τηλέφωνο την αστυνομία.
Να ανταλλάξει τα στοιχεία της ταυτότητάς του, καθώς και κάθε χρήσιμη πληροφορία. Σε περίπτωση μόνον υλικών ζημιών και όταν ο ζημιωθείς δεν είναι παρών, πρέπει μέσα σε 24 ώρες να τον ενημερώσει για όλες τις σχετικές πληροφορίες με τον πιο κατάλληλο τρόπο ή μέσω του πλησιέστερου Αστυνομικού Τμήματος.

Αν από το Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε θάνατος ή σωματική βλάβη, κάθε οδηγός και οποιοσδήποτε άλλος που ενεπλάκη θα πρέπει:

Να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια και συμπαράσταση στους παθόντες.
Να ειδοποιήσει την πλησιέστερη αστυνομική αρχή και να παραμείνει στον τόπο του ατυχήματος έως ότου φθάσουν εκεί οι αρμόδιες αρχές.
Να εμποδίσει οποιαδήποτε μεταβολή των στοιχείων (μετακίνηση οχημάτων, εξαρτημάτων κ.α) στον τόπο του ατυχήματος, που θα μπορούσε να δυσχεράνει το έργο της Αστυνομίας.

Πηγή: flash.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here