Τσανακλίδου: Εμετικό το εξώφυλλο του Down Town… Βλακεία μου…

0
45

Φωτιά και λαύρα είναι η Τάνια Τσανακλίδου για το εξώφυλλο του περιοδικού Down Town με τίτλο «Είμαστε όλοι πρόσφυγες», στο οποίο εικονίζεται και η ίδια μαζί με άλλους γνωστούς ηθοποιούς, τραγουδοποιούς και παρουσιαστές να φορούν ή να κρατούν σωσίβια.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια χαρακτηρίζει «εμετικό» το εξώφυλλο και «βλακεία» το γεγονός ότι δέχθηκε να συμμετάσχει σε τέτοια φωτογράφιση.

«Ντρέπομαι που υπάρχω σε αυτό το εμετικό εξώφυλλο κι ας  μην φωτογραφήθηκα. Τους επέτρεψα να χρησιμοποιήσουν τη φωτογραφία του θεάτρου και αυτό είναι το ίδιο χυδαίο. Βλακεία μου και λάθος», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter.

Το επίμαχο εξώφυλλο έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από χιλιάδες χρήστες των social media, οι οποίοι κατηγορούν τόσο τους υπεύθυνους του περιοδικού όσο και εκείνους που εικονίζονται ότι πήραν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία για να «πουλήσουν», χρησιμοποιώντας τον πόνο των προσφύγων…

Φωτογραφήθηκαν η Τάνια Τσανακλίδου, ο Βαγγέλης Γερμανός, ο Κρατερός Κατσούλης, η Σία Κοσιώνη, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Νίκος Μουτσινάς, η Κατερίνα Καραβάτου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here