Τσελέντης: Παλιά σπίτια «κρέμονται» πάνω από τα κεφάλια μας

0
59

Τον κώδωνα του κινδύνου για τα ετοιμόρροπα κτήρια στην Αθήνα έκρουσε ο ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης, μετά την κατάρρευση ακατοίκητου σπιτιού στην περιοχή του Κεραμεικού, το πρωί της Κυριακής. Μάλιστα, έστρεψε τα βέλη του κατά των αρμοδίων του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας μέσω ανάρτησής του στον λογαριασμό του στο Facebook.

Eιδικότερα, ο κ. Τσελέντης με αφορμή τη διαβεβαίωση του ΟΑΣΠ πως «η αντισεισμική θωράκιση της χώρας είναι άριστη» προσκαλεί τα μέλη του Οργανισμού σε μια βόλτα στην Αθήνα, όπου «εκατοντάδες παλιά σπίτια κρέμονται πάνω από τα κεφάλια μας και ‘’φου’’ να τους κάνεις, γκρεμίζονται» γράφει δηκτικά.

Αναλυτικά η ανάρτησή του έχει ως εξής:
«ΟΑΣΠ: Η ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ
Να τους πάρω εγώ μια βόλτα στην Αθήνα να τους δείξω ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ παλιά ΣΠΙΤΙΑ που κρέμονται πάνω από τα κεφάλια μας και φου να τους ΚΑΝΕΙΣ γκρεμίζονται.
Το θέμα το έχω αναδείξει πολλές φορές και σε ομιλίες μου και στα ΜΜΕ. Μια φορά συνέβη το εξής ανεκδιήγητο: ένας Δήμαρχος μου λέει είναι χαρακτηρισμένο Αρχαιολογικό! Ωραία του λέω πες στους δημότες σου ότι θα φάνε στο κεφάλι αρχαιολογικά κεραμίδια αυτά πονάνε λιγότερο. (κινδυνολογώ πάλι κ.Λεκκα ΕΜΠΡΟΣ τον εισαγγελέα)».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here