Τσίπρας: Βρισκόμαστε στα τελευταία μέτρα της εξόδου από τα μνημόνια

0
54

«Βρισκόμαστε στα τελευταία μέτρα της εξόδου από τα μνημόνια», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην παρέμβασή του κατά την προπαρασκευαστική σύνοδο του ΕΣΚ στη Σόφια, όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.
Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι «πρέπει όλοι να λάβουν τις σωστές αποφάσεις, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που αφορούν στην ελάφρυνση του ελληνικού χρέους».
Στην προσύνοδο του ΕΣΚ, οι σοσιαλιστές ηγέτες επικρότησαν τις μέχρι τώρα προσπάθειες του Έλληνα πρωθυπουργού και του ομολόγου του της πΓΔΜ, για εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης στο ονοματολογικό.
Όπως ανέφερε σε δύο αναρτήσεις του στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας, «έχουμε κάνει πολλά βήματα προόδου, αλλά […]«τα τελευταία μέτρα είναι πάντα τα πιο δύσκολα».

Ειδικότερα, στις αναρτήσεις του ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει:

«Στη Σύνοδο του @PES_PSE οι σοσιαλιστές ηγέτες επικρότησαν τις μέχρι τώρα προσπάθειές μας να βρούμε κοινά αποδεχτή λύση στο ονοματολογικό. Επεσήμαναν πως μόνο προοδευτικοί ηγέτες θα μπορούσαν να το καταφέρουν».

«Τους ευχαρίστησα, παραδέχτηκα ότι έχουμε κάνει πολλά βήματα προόδου αλλά χρειάζεται ακόμη απόσταση να διανυθεί. Τα τελευταία μέτρα είναι πάντα τα πιο δύσκολα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here