Τσίπρας σε Ρέγκλινγκ: Νιώθω σαν σκακιστής που παίζει ταυτόχρονα σε δυο σκακιέρες

0
42

Τα συγχαρητήριά του απένειμε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρας ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου όπου έγινε δεκτός, για τη συμφωνία που επετεύχθη με τα Σκόπια σχετικά με την ονομασία.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας δέχτηκε τα συγχαρητήρια και σχολίασε: «Νιώθω σαν σκακιστής που παίζει ταυτόχρονα σε δύο σκακιέρες γιατί έχουμε ταυτόχρονα τις διαπραγματεύσεις για τα οικονομικά όσο και για το θέμα του ονόματος. Ελπίζω πως όπως χθες είχαμε μία καλή λύση έτσι και την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε την καλύτερη λύση για το πιο σημαντικό ζήτημα των τελευταίων ετών για τη χώρα. Έχει σημειωθεί πολύ μεγάλη πρόοδος και πλέον βρισκόμαστε πολύ κοντά σε μία οριστική λύση που θα είναι αντάξια των θυσιών των Ελλήνων μία λύση κοντά στα θέλω της Ευρώπης».

Τότε ο Ρέγκλινγκ απάντησε: «Θα χρειαστεί ακόμη περισσότερη δουλειά από την πλευρά σας, αλλά πιστεύω κι εγώ πως η ολοκλήρωση του προγράμματος θα είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here