Τσίπρας: Θα είναι ντέρμπι οι ευρωεκλογές και μετά θα κερδίσω τις βουλευτικές

0
67

Αισιόδοξος ότι για τη μάχη των ευρωεκλογών και βέβαιος για εκείνη των βουλευτικών εκλογών, εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο του Αlpha.

«Οι ευρωεκλογές θα είναι ντέρμπι. Και δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομύριο να κερδίσει ο Μητσοτάκης τις βουλευτικές», είπε ο πρωθυπουργός.  Και προέβλεψε ότι μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα υπάρξουν κινήσεις ανατροπής του Κυριάκου Μητσοτάκη στο εσωτερικό της ΝΔ. «Θα υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις μέσα στη ΝΔ, αν και εγώ θα προτιμούσα να μείνει ο Μητσοτάκης, που μου ποσφέρει πολλά δώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στα ερωτήματα του Αντώνη Σρόιτερ υποστήριξε ότι η ΝΔ και τα ΜΜΕ που στέκονται στο πλευρό της έχουν στήσει πολιτική απάτη, ότι δήθεν προηγείται με 10-15 μονάδες. «Το βράδι της 26ης Μαΐου θα καταρρεύσει αυτή η πολιτική απάτη. Το αποτέλεσμα της κάλπης θα είναι μια αληθινή δημοσκόπηση, στην οποία δεν θα έχει τεθεί το δίλημμα ‘ποιος θέλετε να σας κυβερνήσει’. Τις τελευταίες μέρες υπάρχει δυναμική που δεν είχα δει ούτε το 2015».

Κατά την εκτίμηση του πρωθυπουργού, ακόμη και η Συμφωνία των Πρεσπών θα έχει, τελικά, πολιτικό όφελος για την κυβέρνηση. «Γυρίζει το κλίμα και το πολιτικό κόστος, που φάνηκε να υπάρχει στην αρχή, μεταστρέφεται σε όφελος», είπε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here