Τσίπρας-Τσακαλώτος συμφωνούν το πακέτο παροχών

0
71

O πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών θα συζητήσουν για το προεκλογικό παροχών, το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή το επόμενο διάστημα, με βάση το υπερπλεόνασμα που έχει προκύψει.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μίλησε σε αίθουσα του Δήμου Δεσκάτης στα Γρεβενά, με θέμα «Οικονομία και Κοινωνία μετά τα μνημόνια», και αναφέρθηκε ειδικά στη ρύθμιση των 120 δόσεων που αναμένει η αγορά.

«Πρόθεσή μας είναι να βοηθήσουμε όσους από τους πολίτες έχουν ανάγκη τη ρύθμιση και έχουν την διάθεση να πληρώσουν τις οφειλές τους κα όχι να ικανοποιήσουμε πολίτες που δεν έχουν ανάγκη μια τέτοιας ρύθμισης για τις εκκρεμότητές τους», είπε. «Αύριο θα συζητήσουμε με τον Αλέξη Τσίπρα την τελική ρύθμιση».

Ανακοίνωσε ακόμη, ότι θα συζητήσουν την κατάρτιση σχεδίου για τον τρόπο διάθεσης μέρους του πλεονάσματος 2019 – 2020. Άφησε δε να εννοηθεί ότι δεν θα δοθεί υπό μορφή κοινωνικού μερίσματος -όπως το προηγούμενο έτος- αλλά εξετάζονται άλλες λύσεις που να έχουν πιο μόνιμο χαρακτήρα.

Ως προς το επίδομα θέρμανσης, σημείωσε ότι πρέπει να δίδεται με βάση το υψόμετρο που είναι τοποθετημένοι οι οικισμοί, οι πόλεις και τα χωριά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here