Τσίπρας από το Παρίσι: Το σθένος είναι του λαού μας

0
26

Κατά την παραλαβή του βραβείου «πολιτικού σθένους» (Prix du Courage politique) που του απένειμε ο Πατρίκ Πατρίκ Βάσμαν, ιδρυτής του περιοδικού Politique Internationale, ύστερα από παρουσίαση της κυβερνητικής του δράσης, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τόνισε:

«Αυτό το βραβείο ανήκει στον ελληνικό λαό. Το παραλαμβάνω στο όνομά του. Το σθένος μας είναι το σθένος του λαού μας» και συμπλήρωσε: «Από αυτόν (σσ. τον ελληνικό λαό) και τη δική του ιστορική εμπειρία και ωριμότητα αντλούμε το θάρρος και την αντοχή να στεκόμαστε όρθιοι στο λυκόφως της μεγάλης δοκιμασίας της τελευταίας επταετίας», επεσήμανε.

Κατά την ομιλία του υπογράμμισε πως η κυβέρνηση διεξάγει ένα διαρκή αγώνα για να πιάσουν τόπο οι θυσίες και οι κόποι του λαού μας.

Στο πρόγευμα εργασίας με τα μέλη της επιθεώρησης Politique Internationale και επιχειρηματίες αφού παρέθεσε αναλυτικά στοιχεία για το θετικό μομέντουμ της ελληνικής οικονομίας., υπογράμμισε τους θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και την εκτίμηση πως το 2017 θα κλείσει με ανάπτυξη κοντά στο 2%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here