Τσολιάς Ελληνοφρένειας: Αν δεν πουλάει ο Βερύκιος, θα αυτοκοπεί;

0
566

Τις δικές του αιχμηρές απαντήσεις έδωσε ο Τσολιάς (Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης) της Ελληνοφρένειας στον Δήμο Βερύκιο και τον Alpha, μετά το αιφνιδιαστικό κόψιμο της εκπομπής, μιλώντας στο περιοδικό Down Town.

Με καυστικό χιούμορ ο Τσολιάς (εξέφρασε τη συμπαράστασή του προς τους συναδέλφους του Happy Day, αλλά και της Ελένης Μενεγάκη, του Alpha Ρεπορτάζ και του Slam που -όπως είπε- καταγράφουν χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση, απαντώντας ουσιαστικά στη δήλωση του Δήμου Βερύκιου ότι η εκπομπή κόπηκε λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

«Η απάντηση που πήραμε ήταν ότι κόπηκε η εκπομπή λόγω χαμηλών πτήσεων. Λογικά σκεπτόμενος, φαντάζομαι ότι τις επόμενες μέρες θα κοπεί το μισό πρόγραμμα του Alpha λόγω χαμηλών πτήσεων. Κάναμε επτά καλές εκπομπές και ύστερα κοπήκαμε. Η συμφωνία ήταν να κάνουμε συνολικά 27 εκπομπές μέχρι τον Ιούνιο. Να αναφέρω απλώς ότι η τελευταία μας εκπομπή σημείωσε 20% στα νούμερα τηλεθέασης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 «Αν η διοίκηση του καναλιού μπει στη διαδικασία να κόψει όποια εκπομπή κάνει 10% – 14%, θα πρέπει να κόψει το μισό του πρόγραμμα. Συμπάσχω λοιπόν με τους συναδέλφους στο Happy Day, που χθες έκαναν 7,5%, συμπάσχω με τους συναδέλφους στο Alpha Ρεπορτάζ που έκαναν 13%, συμπάσχω με τους συνεργάτες στην εκπομπή Ελένη που έκαναν 11,8% και με αυτούς στο Slam που σημείωσαν 11,4%. Φαντάζομαι ότι θα τους ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες ότι κόβονται και θα τους ανακοινωθεί δύο ώρες πριν από την εκπομπή τους. Ή μήπως όχι;» επεσήμανε.

Και πρόσθεσε αιχμηρά:

«Εκείνη τη μέρα που τα είπε ο Δήμος Βερύκιος όλα αυτά, η εκπομπή έκανε 7,4% τηλεθέαση, και πιο συγκεκριμένα, στο μισάωρο που βγήκε ο Βερύκιος, η εκπομπή σημείωσε 3,6%. Άρα τι ακριβώς λέει ο Βερύκιος; Ότι η Ελληνοφρένεια δεν πούλαγε σε αντίθεση με ποιον; Με εκείνον που πουλάει; Και αν δεν πουλάει τι θα κάνει; Θα αυτοκοπεί ο Βερύκιος;».

Όσο για τα μελλοντικά τους σχέδια και για τις προτάσεις πυο έχουν δεχθεί ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης απαντά: «Μόλις έβγαλα την ανακοίνωση για το κόψιμο, δεχτήκαμε προτάσεις από δύο κανάλια. Τι να σου πω, μάλλον είχαμε δύο προτάσεις σε μία μόλις μέρα, ακριβώς γιατί δεν πουλάμε. Η Ελληνοφρένεια δεν γεννήθηκε και δεν θα πεθάνει στον Alpha».

Τσολιάς Ελληνοφρένειας: Αν δεν πουλάει ο Βερύκιος, θα αυτοκοπεί;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here