Τώρα ο Ρουβίωνας καταγγέλλει αστυνομική βία

0
71

Η αντιεξουσιαστική ομάδα «Ρουβίκωνας» με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε νωρίτερα στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου καταγγέλλει αστυνομική επίθεση και άγριο ξυλοδαρμό ατόμου στα επεισόδια μετά την πορεία στο Πολυτεχνείο και καλεί σε συμπαράσταση στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων, καθώς στον συλληφθέντα έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, λίγη ώρα μετά τη λήξη της πορείας προς την αμερικανική πρεσβεία, όταν όπως καταγγέλλεται, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν χωρίς λόγο σε διαδηλωτές που αποχωρούσαν.

Η ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου:

«Χτες μετά το κλείσιμο του ΒΟΞ και κατά την αποχώρηση του από τη περιοχή, ο σύντροφος μας ΠΠ δέχτηκε την επίθεση των δυνάμεων καταστολής, χτυπήθηκε άγρια και συνελήφθη.

Σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι περνά από εισαγγελέα στην Ευελπίδων (κτίριο 16) μαζί με άλλους συντρόφους – συναγωνιστές που έχουν χτυπηθεί και συλληφθεί κατα την επίθεση των μπάτσων που έγινε μετά το τέλος της πορείας του πολυτεχνείου και στις συγκρούσεις που ακολούθησαν στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Οι κατηγορίες που οι μπάτσοι αποδίδουν στον σύντροφο μας είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here