Τζανακόπουλος: Γραφική προπαγάνδα δημιουργίας εντυπώσεων από τη ΝΔ

0
32

Μετά τις κατηγορίες ότι ο πρωθυπουργός θα απουσιάζει επίτηδες στο Παρίσι για να αποφύγει τη συζήτηση στη Βουλή για τον Πάνο Καμμένο και τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία αλλά και λίγο μετά την επιστολή του πρωθυπουργού στον Νίκο Βούτση με την οποία ζητεί να αναβληθεί η συζήτηση ώστε να είναι και ο ίδιος παρών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος με δήλωσή του επιτίθεται στη ΝΔ και υπερασπίζεται τον πρωθυπουργό.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Η ΝΔ και τα μέσα που τη στηρίζουν και καθορίζουν εδώ και καιρό την αντιπολιτευτική τακτική της έχουν εξαπολύσει από το πρωί μια γραφική προπαγάνδα δημιουργίας εντυπώσεων.

Διατείνονται ότι δήθεν ο Πρωθυπουργός δεν θα βρίσκεται αύριο στη Γαλλία για να παραλάβει δύο τιμητικά για τη χώρα βραβεία, αλλά προκειμένου να αποφύγει την προσδιορισμένη συζήτηση στη Βουλή της επίκαιρης επερώτησης στον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Αν και η προσπάθεια αυτή είναι μάλλον ανάξια σχολιασμού, ο Πρωθυπουργός δεν είναι πλέον διατεθειμένος να ανέχεται τις συκοφαντίες και τις γραφικότητες. Γι’ αυτό, πριν από λίγη ώρα, απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής με την οποία του ζητά τη μετάθεση της συζήτησης της επίκαιρης επερώτησης για τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, προκειμένου να παρευρεθεί  και να τοποθετηθεί.

Επειδή ο Πρωθυπουργός θα παραλάβει βραβείο από το περιοδικό Politique Internationale για το πολιτικό του σθένος, μένει να δούμε αν και ο κος Μητσοτάκης διαθέτει έστω ελάχιστο». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here