Τζανακόπουλος: Σπουδή ΝΔ για άδεια Κουφοντίνα για να αποκρύψει το θέμα Αυγενάκη

0
39

Τη 48ωρη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος με συνέντευξή του στον realfm 97.8.

Η απόφαση αυτή είναι όπως έιπαν και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, δικαίωμα του συγκεκριμένου κρατούμενου, το οποίο δεν προϋποθέτει η μετάνοια ή μεταμέλεια». Στη συνέχεια επιτέθηκε στη ΝΔ λέγοντας ότι η σπουδή της να έρθει στην κορυφή της ατζέντας η άδεια στον Κουφοντίνα υποκρύπτει το στρατηγικό της αδιέξοδο και η διάθεσή της να αποκρύψει τα ζητήματα που προέκυψαν τόσο με την υπόθεση του κ. Αυγενάκη όσο και με την υπόθεση των off shore με τη Μαρέβα Μητσοτάκη.

«Η σπουδή να έρθει στην κορυφή της δημόσιας συζήτησης τόσο ο νόμος Παρασκευόπουλου όσο και τώρα η άδεια στον Κουφοντίνα αλλά και συνολικά η εμμονή της ΝΔ για την τάξη και την ασφάλεια, υποκρύπτουν το στρατηγικό αδιέξοδο της ΝΔ στα ζητήματα της οικονομίας στα οποία είχε επενδύσει και ακόμη περισσότερο φανερώνουν τη διάθεσή της να αποκρύψει τα ζητήματα που έχουν προκύψει τόσο με την υπόθεση του κ. Αυγενάκη όσο και με την υπόθεση των offshore. Γιατί το αληθινό θέμα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει βρεθεί εμπλεκόμενος σε μια πολύ σοβαρή υπόθεση για το πολιτικό και το ηθικό σκέλος της οποίας ακόμη δεν έχει απαντήσει: Ποια είναι ακριβώς η δουλειά της κ. Μαρέβας Μητσοτάκη; Πρέπει να διευκρινιστεί από τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη όχι μόνο πού βρέθηκαν τα χρήματα που χρηματοδότησαν την εταιρεία αλλά και ποιες ήταν ακριβώς οι εργασίες της» είπε συγκεκριμένα ο κ. Τζανακόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here