Θεοδωράκης: Η Kατερίνα Μάρκου ακραίο δείγμα αμοραλισμού

0
211

Ως ακραίο δείγμα αμοραλισμού που συγγενεύει με την απόλυτη διαφθορά της πολιτικής χαρακτήρισε ο Σταύρος Θεοδωράκης την προσχώρηση ενός βουλευτή σε ένα άλλο κόμμα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS Θεσσαλονίκης σχετικά με την προσχώρηση της Κατερίνας Μάρκου στη ΝΔ.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνέχισε λέγοντας πως ένα από τα χειρότερα δείγματα αμοραλισμού είναι να πουλάς τους ψηφοφόρους σου. Είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις. Σε εξέλεξαν υπό ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, υπό έναν συγκεκριμένο αρχηγό, υπό ένα συγκεκριμένο σχέδιο για τη χώρα και για να εξασφαλίσεις μια θεσούλα στο μέλλον πουλάς τους ψηφοφόρους σου.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναρωτήθηκε αν κάποιος έχει δικαίωμα να παίρνει τη βουλευτική έδρα που έχει ψηφίσει o κόσμος και να τη μεταφέρει σε ένα άλλο κόμμα και συμπλήρωσε «πως στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης δεν έχεις το δικαίωμα αυτό. Μπορείς να φύγεις, να καταγγείλεις τον αρχηγό σου, το κόμμα σου, τις διαδικασίες, να πεις έκανα λάθος, πίστεψα σε λάθος πράγμα και να πας σπίτι σου. Αλλά δεν μπορείς να χειροκροτάς έναν άλλο αρχηγό και να είσαι κάτω από ένα άλλο σύμβολο που δεν έχουν ψηφίσει οι ψηφοφόροι σου; Αν δεν είναι αυτό απάτη τότε ποιο είναι απάτη;» είπε χαρακτηριστικά.

Θεοδωράκης για Kατερίνα Μάρκου: Ακραίο δείγμα αμοραλισμού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here