Θεοδωράκης: Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί να ανοίξουν τα χαρτιά τους

0
89

Τους πολιτικούς αρχηγούς όλων των κομμάτων να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους σχετικά με το Σκοπιανό, όπως έκανε το Ποτάμι από την πρώτη στιγμή, κάλεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real 97.8 επεσήμανε πως «εμείς είμαστε οι ισχυροί και πρέπει να βλέπουμε τους γείτονές μας ως αυριανούς συμμάχους, όχι μονίμως καχύποπτα».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης σημείωσε επίσης ότι το Ποτάμι έχει ξεκάθαρη θέση επί του θέματος και από την πρώτη στιγμή έχει μιλήσει για μια σύνθετη ονομασία, η οποία θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, αλλά με την προϋπόθεση οι Σκοπιανοί να αφήσουν τις αλυτρωτικές τους διαθέσεις, να αλλάξουν το Σύνταγμα και τα σχολικά τους βιβλία.

Επιπλέον, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ερωτηθείς σχετικά με το ποια θα είναι η στάση του Ποταμιού σε περίπτωση ο Πάνος Καμμένος δεν ψηφίσει την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, τόνισε ότι το Ποτάμι θα καθορίσει τη στάση του με βάση «τη δική μας εθνική θέση».
Στην ερώτηση αν θα ψήφιζε μια πρόταση όπως την επιθυμεί το Ποτάμι αανεξάρτητα από το αν θα υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ των 2 κυβερνητικών εταίρων, ο κ.Θεοδωράκης τόνισε ότι «δεν μπήκα στην πολιτική για να καθορίζω τη στάση μου από τις αντιδράσεις του οποιουδήποτε κύριου Καμμένου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here