Βαριά τιμωρία στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια με την ΑΕΚ

0
187

Βαριά τιμωρία, που πιθανότατα τον βγάζει εκτός τροχιάς για το πρωτάθλημα, επέβαλε στον Ολυμπιακό το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο, για τα επεισόδια στο γήπεδο Καραϊσκάκη μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Του αφαιρούνται τρεις βαθμοί, ενώ θα πρέπει να παίξει και δυο ματς στο γήπεδό του, με άδειες κερκίδες.

Έτσι, οι Πειραιώτες έχουν πλέον 40 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ θα παίξουν χωρίς κόσμο το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο στο Φάληρο, αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 20ής αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 04-02-2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 04-02-2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2128/18/266225 από 06-02-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή ενενήντα χιλιάδων (90.000,00) ευρώ. Επίσης επιβάλει την ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, καθώς και την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.»

Βαριά τιμωρία στον Ολυμπιακό για τα επισόδια με την ΑΕΚ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here