Βαριές κουβέντες στην ορκωμοσία Κουίκ-Δημ. Καμμένος: Τομάρι, δώσε πίσω την έδρα

0
355

Βουλευτής στη θέση του Θανάση Παπαχριστόπουλου ορκίστηκε ο Τέρενς Κουίκ. Ο ανεξάρτητος βουλευτής επέλεξε θρησκευτικό όρκο.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Μάριος Γεωργιάδης διάβασε την επιστολή που απέστειλε ο Τέρενς Κουίκ προς τον πρόεδρο της Βουλής, με την οποία γνωστοποιεί πως επιθυμεί η ψήφος του να προσμετράται στην κυβερνητική πλειοψηφία.

«Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία ημέρα της συνταγματικής της προθεσμίας. Με τη δεδηλωμένη αυτή πρόθεση μου, δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την απόπειρα επιστροφής εκείνον που κατέκλεψαν την Ελλάδα και ελπίζουν σε κουκουλώματα τον ανομημάτων τους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κουίκ.

Την τελετή ορκωμοσίας σημάδεψε η επίθεση του Δημήτρη Καμμένου κατά του κ. Κουίκ στον οποίο φώναξε ότι πρέπει να δώσει την έδρα στους ΑΝΕΛ. Ο κ. Κουίκ απάντησε ότι ούτε εκείνος επέστρεψε την έδρα, αλλά ο κ. Καμμένος ανταπάντησε ότι ίδιος διαγράφτηκε.

Ο διάλογος, όπως τον απέδωσαν αυτόπτες μάρτυρες:

«Μακριά από μένα. Να παραδώσεις την έδρα. Που έπεφτες στα γόνατα κι έκλαιγες για τη Μακεδονία. Να παραδώσεις την έδρα ρε. Πώς και δεν είσαι σε κανένα αεροπλάνο;».

Ο κ. Κουίκ ανέφερε: ‘Ήρθε να κάνει σόου, για τη φωτογραφία».

To βίντεο από το enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here